x

Zatekao sam je s drugim i zadavio golim rukama!

Dejan Obrenović (40) iz Kruševca u Srbiji priznao je na saslušanju da je rukama zadavio svoju ljubavnicu Jadranku Slesar (46) iz Novog Sada, jer ju je zatekao u krevetu s drugim muškarcem.

Stravičan zločin se odigrao u noći između utorka i srijede u iznajmljenoj kući u Ulici Save Miloševića u Kruševcu, gdje su njih dvoje nekoliko mjeseci živjeli zajedno, piše Alo.

Obrenović je policiji i tužilaštvu ispričao da je, dan prije ubistva, Jadranku “uhvatio na djelu” s drugim muškarcem, u njihovom zajedničkom krevetu.

“Kada sam ih ugledao, sve mi se zamutilo pred očima. Mnogo sam je volio i zato sam istog trenutka pobjegao iz sobe. Međutim, u toku večeri nisam mogao da se pomirim s tom činjenicom. Sutradan sam se vratio u kuću i ubio je”, ispričao je Obrenović tužiocu, a prenosi “Informer”.

Obrenović je nakon zločina pobjegao i sakrio se u selu 25 kilometara udaljenom od Kruševca. Međutim, inspektori su ga pronašli i uhapsili. Jadrankin leš je pronađen na krevetu s kapuljačom preko glave.

Obrenović ranije nije imao problema sa zakonom, kao ni policijski dosije.

Jadranka je pjevala po lokalnim kafićima i na taj način zarađivala za život. Dejana je upoznala u Kruševcu, nakon izlaska iz zatvora u kome je služila osmogodišnju kaznu zbog ubistva.

Ona je 14. maja 2006. u novosadskom naselju Telep, 21 put ubola nožem Jožefa Doboša (63) koji joj je plaćao za seksualne odnose, zbog toga što je, navodno, imao perverzne zahtjeve.

Izvor:Alo.rs/Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.