x

Završen humanitarni koncert u Zenici!

U Gradskoj areni Zenica je sinoć završen humanitarni koncert za izgradnju Banke koštane srži u Bosni i Hercegovini pod sarajevskom organizacijom ``NVO Mala`` koja je bila najveći organizator ovog koncerta.
 
Jedini i najveći cilj ovog koncerta je bio da se prikupi što veći broj novčanih sredstava za igradnju banke pa su povodom toga sudjelovala jedna od najpopularnijih estradnih imena na našim prostorima.

Talentovana Selma koja se muzikom bavi 10 godina i koja izdala ove godine 4 singla je također bila gost na humanitarnom koncertu.

 

``Snimila sam 4 snigla imenom `Ako si pošten`,`Lelele`,`Pjevaj srce` i pjesma koja je doživjela veliki uspon `Tetovaža`.Najviše nastupa imam u Inostranstvu,ali najbolji nastup koji ću uvijek pamtiti je u Bihaću,a sada putujem za Norvešku i Austriju``,izjavila je Selma.

 

Ono što nije bilo za očekivati je to da je zeniča arena na veliku žalost bila skoro pa prazna te se dovodi do pitanja da li će se moći sakupiti dovoljna cifra novca za izgradnju banke koštane srži..

 

Na koncertu su učestvovati Halid Bešlić, Hanka Paldum, Denial Ahmetović, Nihad Alibegović, Enes Begović, Sabina Ogrešević i Melika Moranjkić pod pokroviteljstvom Općine Zenica, Asime i Ivice Osima, te Nogometnog saveza BIH.

 

``Estrada je svoje rekla,malo je zakazala publika,ali šta se može.Uglavnom lijepo je što je ovo raje došlo .To što se odazovem svakoj humanitarnoj akciji je dio mene i moje kolege to uvijek hoće.Estrada je po tom pitanju uvijek tu``,izjavio je Halid Bešlić poslije svoga nastupa pred Zeničkom publikom.

 

tekst : global info

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.