x

Završen prvi ocjenjivački susret finalistica izbora za Miss Earth BiH 2016!

U srijedu 25.05.2016. godine Banja Luka je bila domaćin tradicionalnog ,,Fashion i Talent Show-a” najprestižnijeg izbora ljepote MISS EARTH Bosne i Hercegovine. Mnogobrojna publika mogla je uživati u nastupima 16 prelijepih takmičarki iz cijele BiH. Djevojke su osim ljepote I dobrog izgleda morale da pokažu da posjeduju i druge sposobnosti predstavljajući se u različitim talent tačkama kao što su ples,gluma,sport i slično.

U drugom dijelu večeri djevojke su se predstavile publici u tri izlaza. Šesnaest prelijepih takmičarki zasijale su u casual odjeći i svečanim haljinama butika JELENA SHOP iz Banja Luke ,kao i u kupaćim kostimima brenda Pallmers.

 

Nakon revijalnog dijela stručni žiri odabrao je Miss Talk show-a,Miss Fotogeničnosti,Miss Talent kao I Miss Fashion show. Titulu MISS TALK SHOW ponijela je Ana Tešanović iz Sarajeva, MISS FOTOGENIČNOSTI Ruža Kuzmanović iz Teslića, MISS TALENT SHOW Andrijana Bilić iz Banja Luke, dok je titula MISS FASHION SHOW pripala mladoj banjalučanki Ivani Perišić.

 

Kristalna dvorana hotela Bosna bila je ispunjena do posljednjeg mjesta i Banja Luka je još jednom pokazala da je zaista grad mode i ljepote. Vlasnici licence izbora izbora za MISS EARTH BIH, Čedomir Stevanović i Drago Gavranović istakli su da se sezona takmičenja nastavlja u julu kada je u planu ocjenjivački susret MISS BIKINI dok je Finalno veče izbora za Miss Earth BiH predviđeno za septembar mjesec kada će prelijepa Adna Obradović predati svoju krunu novoj nasljednici koja će Bosnu i Hercegovinu predstavljati na svjetskom izboru.

 

Direkcija izbora.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.