x

Završen sajam ``Žena, ljepota, cvijeće`` !

Akademija “Brezar”, jedna od najprestižnijih, najboljih i najinovativnijih akademija u Bosni i Hercegovini, dokazala je zašto je broj jedan u svom poslu i to na prvom kulturno – edukativnom sajmu “Žena, ljepota, cvijeće” u Domu mladih Skenderija u Sarajevu. Nada Brezar i njen sin Igor Brezar, čelni su organizatori ovog Sajma, koji će prerasti u pravu tradiciju.

Sajam je trajao punih deset sati, a na njemu su se publici predstavili akademci i treneri akademije “Brezar” kao i mnogi drugi izlagači, kao što su “Inebrya”, “LCN”, NB Nails, “Frizerland”, “Lila Fix” i mnogi drugi. Sponzor ovoga sajma je bila najuspješnija bosansko-hercegovačka kompanija BH Telecom, koja je prepoznala kvalitet i podržala ideju ovog sajma, kao jedne kulturno – edukativne manifestacije. Sajam nosi naziv “Žena, ljepota, cvijeće”, a njegova simbolika se nalazi u Međunarodnom prazniku žena – 8. martu. Producent, voditelj i PR sajma je bio Alen Albinović. 
Nakon što su predstavljeni novi trendovi frizura, ali i upućeni savjeti mnogobrojnoj okupljenoj publici o njezi kose, lica i tijela, Nada i Albinović su na kraju revijalnog djela programa, uputili zahvalnice za podršku i doprinos Prvom sajmu akademije “Brezar” koji slavi ženu i ženine potrebe.
Poslije revijalnog djela programa, od 20 do 22 sata, uprilićen je coctail party na kojem je nastupio DJ. LATINO B, a koji ruši sve rekorde posećenosti na svojim nastupima. Uz odličnu muziku, utonuli smo kasno u noć i tako stavili pečat na prvi kulturno – edukativni sajam “Žena, ljepota, cvijeće”.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.