x

Završne radionice u okviru projekta ``Sarajevo, ljubavi moja``: Memin projekat podržali Enes Begović i Miligram!

Kao što je poznato, Memo Haljevac će završnu manifestaciju projekta “Sarajevo, ljubavi moja” održati 14. maja ispred SCC-a. Preostale su još ukupno dvije radionice, a da sve bude perfektno, te da mališanima u Dječijem domu Pazarić ne manjka zabava Memo se pobrinuo samim time što im je obezbijedio koncerte Enesa Begovića, koji će biti održan sutra, dok će već u četvrtak dobru zabavu napraviti Miligram. 

Umjetnik i veliki humanitarac, što se pokazalo i na ovom velikom projektu Memo Haljevac će 14. maja oboriti Ginisov rekord, i to uz malu pomoć  200 volontera iz srednjih i osnovnih škola u Sarajevu, kao i mnogih udruženja.

 

Kroz cijeli period iza nas Memo je organizirao brojne radionice na kojima je zajedno sa brojnim poznatim ličnostima zabavljao nezbrinutu djecu. Osmijeh na licu djece tada je najbolje opisivao koliko je dobro djelo Memo Haljevac učinio, a završne radionice će biti održane sutra i u četvrtak. 

 

Naime, u srijedu će se u Dječijem domu Pazarić našem popularnom umjetniku pridružiti i Enes Begović, koji se rado odazvao na njegov poziv, te pristao održati koncert za mališane. I tu nije kraj, budući da će u četvrtak zajedno sa Memom dobru zabavu napraviti popularni sastav Miligram, koji će održati veliki koncert u Zetri. 

 

Podsjećamo, portal Ekskluziva.ba je ponosni pokrovitelj ovoga projekta, te ćemo vam sa ovih događaja donositi izvještaje.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.