x

Zbog Harisa Dubice u Sarajevu snimio spot švicarski bend Pixel!

U glavnom gradu BiH ekipa od 20-ak ljudi izazvala je pažnju prolaznika u centru Sarajeva na čijem čelu je bio Haris Dubica, naš producent i redatelj muzičkih spotova. 

S obzirom da je Haris već veliko ime u svojoj branši i da je sarađivao do sada sa najvećim zvijezdama naših prostora, ali i švicarskim, indie- rock bend i Zuricha inzistirao je na tome da upravo ovaj režiser radi njihovom novom video zapisu u kojem glavnu ulogu igra prelijepa Delila Softić.

 

„Prvi put smo u Bosni. Zemlja je prelijepa, kao i djevojke, a posebno ove koje se nalaze u našem spotu. Glavni krivac što smo danas u Sarajevu je Haris Dubica. Željeli smo da nam radi spot i  kada smo ga kontaktirali, on je rekao da je na odmoru u Bosni i da ni zbog čega se neće vraćati u Švicarsku. Dan poslije smo ga nazvali i rekli da dolazimo u Bosnu i da tu snimamo spot. Nismo se nimalo pokajali. Ono što nas je oduševilo pored gostoljubljivosti je fenomenalna hrana. Šta god da smo probali bilo je odlično" - kažu članovi Pixela koji priznaju da ne znaju puno o muzici u Bosni i na Balkanu, ali i da znaju pjesmu „Čaje šukarije“

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.