x

Zbog KOKAINA sam izgubio čulo mirisa, ništa ne osjećam... Potresno priznanje Ace Lukasa!

Aca Lukas mnogo puta je govorio o svojoj prošlosti u kojoj je bio više nego poročan – bio je ovisan o kokainu, kocki… Međutim, svaki put kada se ponovo dotakne te teme otkrije nove i dramatične detalje o kojima do sada nije govorio.

Naime, u igri provokativnih pitanja Aca i Ognjen Amidžić dotakli su se teme mijenjanja pelena, na šta je Aca otkrio da on to radi bez problema. Međutim, niko nije očekivao da će razlog za to biti ovoliko šokantan:

 

– Ja sam zbog moje prošlosti za koju svi znaju, kakva je takva je, bio zadužen da mijenjam pelene, zato što ja zaista ne osjećam nikakav smrad. Meni je čulo mirisa odavno nestalo, tako da bez problema mijenjam pelene – rekao je Lukas.

 

On je otkrio i da je davne 1998. godine spao na 57 kilograma.

 

– Sad ću vam reći neke činjenice koje će vas iznenaditi. Kad sam snimio “Pesmu od bola” imao sam samo 57 kilograma. Zna se zbog čega, da ne ulazim sada u te priče. Jeo sam jednom u 4 dana, vilenio i nisam spavao. Sad imam 84 kilograma i nisam mršav ali nisam ni debeo. To je 30 kilograma malo pa vi zamislite” – iskreno je rekao Lukas.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.