x

Zbog OVOGA je Haris RAZBIO Radin mobilni: Izgubio kontrolu, razbio ga od pod, pjevačica POBJEGLA IZ STANA, a onda je on...

Rada Manojlović često se svađa sa svojim mlađim dečkom Harisom Berkovićem, Međutim, posljednji put je to otišlo predaleko, a Ekskluziva.ba portal je već jučer prenio vijest o tome da joj je pjevač zbog ljubomore razbio mobilni. Sada otkrivamo i detalje šta ga je iznerviralo, pa je iz sve snage tresnuo njezin mobitel od parket i potpuno ga razlupao. 

Sve se inače desilo dok su se vraćali sa puta. Rada je vozila, i nije mogla da provjerava poruke, a baš u tom momentu stizale su jedna za drugom, i to sa nepoznatog broja. Naravno, Haris je sve to vidio i odlijepio. I uzalud ga je Rada ubjeđivala da ne zna ko je i da nikad ne bi odgovarala na te poruke iako joj se lik udvarao i nudio joj šta god poželi, samo da pristane da bar odu na piće. 

 

Harisa je, međutim, iznerviralo to što se nepoznati udvarač kroz poruke ponašao kao da je već poznaje, pa je Radi napravio haos. A kada su ušli u stan, potpuno je izgubio kontrolu. Bukvalno je razbio telefon u paramparčad. Rada se baš uplašila i pobjegla je iz stana, čekala da se on smiri. 

 

Ona je inače navikla na njegove ispade i smatra da je još uvijek mlad, a mnogo zaljubljen, pa mu zato i toleriše ljubomoru. Zna ona vrlo dobro da njega sve to brzo prođe. I u pravu je jer joj se Haris ubrzo izvinjavao i molio je da mu oprosti. Objasnio joj je da ne zna šta mu je bilo, ali i da poludi kada vidi da joj se neko udvara iako zna da mu je vjerna. Rada mu je oprostila uz opasku da mora da se navikne na udvarače jer su oboje javne ličnosti i da će im se redovno dešavati takve situacije. 

(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.