x

Zbog ogromne gu*e ovu Bosanku na Instagramu prati 1,6 miliona ljudi, a niko ne zna kakvo djetinjstvo je imala i koliko jezika govori! (FOTO)

Ime Ines Helena vjerovatno je mnogima već poznato, s obzirom na to da je upravo ta djevojka ubjedljiva “kraljica Instagrama” na ovim prostorima! Međutim, ono što svi pomisle kada vide da je prati 1,6 miliona ljudi, jeste da Ines to sigurno nije zaslužila svojim radom, već isključivo svojim izgledom – ogromnim grudima i još većom gu*om.

Međutim, Ines Helena dala je intervju za hayat.ba u kojem je otkrila detalje iz svog života koji će vas potpuno iznenaditi.

 

Naime, ova djevojka koja će uskoro napuniti 24 godine, nije jedna od onih koje nisu školovane i koje su imale lagodan život. Naprotiv.

 

–  Zapravo sam rođena u Bosni, tokom rata, a onda smo izbjegli u Švedsku. Švedsku smatram svojim domom jer sam ovdje odrasla – istakla je Ines.

 

Ona je otkrila i da, pored maternjeg bosanskog, govori tri jezika – švedski, engleski i španski, te da se nikada nije libila posla.

 

– Studiram, ali i radim. Radila sam zapravo cijeli svoj život. Prvi posao mi je bio u domu za stare. Kada sam bila mala, pomagala sam tati prilikom prodaje novina – istakla je Ines Helena.

(Hayat.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.