x

Zbog prijatelja i lijepih žena ostajem na estradi!

Adnan Ahmić, alias Adnan Adonis, rodom je iz Konjica, trenutno nastanjen u Švicarskoj.

Dugi niz godina bavi se muzikom i važi kao jedan od poznatijih izvođača pop-rock muzike u Švicarskoj. Iza sebe ima jedan album  koji je izdao za Hayat Production.  Za pjesme sa  albuma prvijenca uradio je nekoliko videospotova.

Kao i svaki početnik, pa tako i Adnan, imao je par neugodnih  događaja i susreta sa  takozvanim producentima,  kao i  sa ljudima koji mnogo obećavaju, a malo ispunjavaju.

U većini slučajeva na početku se traži mnogo novca, pa mnogi moraju odustati od ovog posla.

"Bogu hvala pa sam upoznao ekipu Želja Managementa koja je jedina od svih ispunila sva svoja obećanja prema meni", riječi su  Adnana i nastavlja da mu je posebno drago da ima podršku svojih prijatelja koji su iz raznih krajeva ex YU. I naravno, veliku podršku mu daju obožavateljice koje ga prate na svim njegovim nastupima i daju mu podršku u svemu onome sto radi.

Što se poslovne saradnje tiče, Adnan je ovih dana je u pregovirima za novu pjesmu sa legendarnim Zeletom Lipovačom, frontmenom grupe „Divlje jagode“, koji mu je obećao veliki hit i svoju podršku u daljem radu na estradnom nebu. Zbog dosadašnjih pozitivnih iskustava sa ekipom  Želja Managementa sa njima će i dalje  nastaviti svoju saradnju.  31. augusta u Lausenu kod Basela (CH) počinje turneja po Švicarskoj sa Halidom Bešlićem. U pregovorima su i još neki nastupi po Švicarskoj , Njemačkoj i Austriji.  Ovim putem želi se zahvaliti prelijepoj Eleni Grba i Leili Bečić koje su glumile u njegovom spotu za pjesmu „Baščaršija“ , i dok nova pjesma ne ugleda svjetlo dana, preporučuje da pogledate spot i poslušate pjesmu "Baščaršija".  

ekskluziva.ba