x

Zdrava hrana i talijanski recepti na Ilidži: Otvoren ekskluzivni restoran La Terrazza - osjetite duh Evrope!

Ovoga petka, 30. juna na Ilidži je svečano otvoren restoran La Terrazza, koji parira najotmjenijim restoranima Evrope, naročito Italije, budući da se hrana sprema po talijanskoj recepturi, a za koju je zadužen jedan od najpoznatijih kuhara u regiji Miran Karić. 

Restoran La Terrazza

Mala Aleja 68. - Ilidža

Restoran La Terrazza je jedinstveno mjesto koje nudi bogat izbor specijaliteta inspiriranih zavodljivim i okrepljujućim okusima Italije, dok su ponude, odnosno cijene prilagođene bh. standardima.

 

Restoran La Terrazza je pomalo tradicionalan koncept restorana i hrane na novi i moderan način. Restoran se bazira na zdravim napitcima i hrani spremljenoj po talijnaskoj recepturi, ali na način poznatog chefa Mirana Karića. 

 

Sam enterijer je posebno osmišljen, stvara toplu i ugodnu atmosferu, u kojoj ćete se osjećati maksimalno opušteno. La Terrazza je mjesto koje predstavlja zbirku ukusa, pažljivo odabranih i skupljenih, koje možete da osjetite.

 

- ``Truditi ćemo se da zadovoljimo i najzahtjevnije gurmane,te da svaki gost ode sa punim stomakom i osmijehom na licu``, poručuju iz Restorana La Terrazza.

 

Svakako, lajkajte i Facebook stranicu Restorana La Terrazza:
https://www.facebook.com/laterrazzarestoran/?fref=ts

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.