Željko Joksimović i Tony Cetinski u Novom Sadu

31.10.2014 18:00
zeljko-joksimovic-i-tony-cetinski-u-novom-sadu-main

Nakon  rasprodatih koncerata širom regiona  Željko Joksimović i Tony Cetinski su odlučili da ujedine snage,pa  će publika u Novom Sadu dobiti priliku da uživa u njihovoj muzici na zajedničkom nastupu koji će ova dva izuzetna  pjevača održati 31.oktobra u novosadskoj hali Spens.

Duetska pjesma za  koju  snimaju spot će biti prava uvertira za ovaj spektakl.

Tim podom Željko je dao sljedeću izjavu

“Tony i ja se znamo dugo godina, a nekako je ova posljednja bila puna dešavanja u kojima smo dosta vremena provodili zajedno, kao što je snimanje X faktora  u Budvi u kojem mi je zaista pomogao da kvalitetno procjenim ko su kandidati za najviši plasman. Iz takvih druženja je izrasla i želja za duetom, koji smo nedavno i završili. Poptuno je prirodno da i zasviramo zajedno i drago mi je da će Novi Sad prvi imati priliku da vidi i osjeti tu našu sinergiju.”

 

Raspoloženi Tony je dodao:

„Veselim se druženju sa vjernom publikom u Novom Sadu na zajedničkom  koncertu  sa kolegom Željkom Joksimovićem.Nadam se da cemo ispuniti očekivanja fanova i priuštiti im večer puno dobre zabave i plesa uz stare hitove ali publika će ovaj puta imati priliku uživo čuti i novi singl  Žena nad ženama. Vidimo se!“

 

Karte za ovaj koncert ce se moći kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima,Gigstixa i na blagajni hale Spens u Novom Sadu.

 

Koncert počinje u 20 časova

Cijene ulaznica su sljedeće:

Parter-1200 dinara

Zapad 2-1250 dinara

Zapad 1-1950 dinara

 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.