x

Željo pojačao bočnu poziciju: Potpisao je Adi Mehremić

`Moram priznati da mi je srce stvarno ispunjeno dolaskom u Želju. Velika čast, zadovoljstvo, ali i obaveza što ću nositi Plavi dres i grb na prsima`

Sada već bivši fudbaler austrijskog St. Poltena, Adi Mehremić, potpisao je jednoipogodišnji ugovor sa FK Željezničar.

Adi Mehremić je rođen 26.04.1992. godine u Sarajevu. Prošao je Omladinsku školu Radnika iz Hadžića, a potom je u BiH igrao za Olimpic i Velež. Nakon toga je Adi igrao u slovačkom Ruzomberoku, latvijskom Spartaksu, češkom Frydek-Misteku, te ponovo za slovačke ekipe, Senica i Spartak Myjava. Posljednji klub za koji je Mehremić igrao je austrijski St. Polten.

``Moram priznati da mi je srce stvarno ispunjeno dolaskom u Želju. Velika čast, zadovoljstvo, ali i obaveza što ću nositi Plavi dres i grb na prsima. Želim opravdati očekivanja svih što vjeruju u mene, sportskog direktora, stručnog štaba, kluba i navijača. Želim pokazati ono najbolje na terenu,`` kazao je Adi Mehremić.

``Dobijamo igrača odličnih fizičkih mogućnosti. Može igrati na više pozicija u odbrani i očekujemo da donese dodatni kvalitet u našu igru`` rekao je Saša Papac, sportski direktor FK Željezničar.

Mehremić igra na poziciji lijevog beka, a pokriva i poziciju centralnog defanzivca. Potpisao je ugovor do kraja naredne sezone.

 

Izvor: Goal.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.