x

Zemlja gruva u Somersby svijetu!

Mjesto najbolje zabave u glavnom gradu BiH, Lord Somersby`s Bridge, će i ove subotnje večeri svim svojim posjetiocima ponuditi odlične sadržaje i nezaboravno iskustvo. 

Tokom devet festivalskih dana, Eiffelov most je privukao mnoštvo gostiju i dokazao im zašto se kroz historiju niko nije mogao mjeriti sa zabavama Lord Somersby-a. Karakterističan ambijent, rekviziti, tematske noći poput Shiny Hippie people, Disco Fever ili Comedy night i odlični nastupi Sergeja Trifunovića, saksofoniste Marlon Martineza, poznatih DJ-eva su samo neki od sadržaja kojima je Lord počastio svoje goste . Za posljednju, Open-Minded noć na mostu, posjetioci će između ostalog moći uživati i u plesnom performansu, nastupu benda Zemlja gruva i naravno Somersby piću, idealnom za ljetno osvježenje i druženje sa prijateljima. 

 

Kao i svake prethodne noći, zainteresovani se mogu maskirati, na kratko postati neko drugi zahvaljujući raspoloživim kostimima i asesoarima. Fotograf će biti na raspolaganju za sve one koji žele zabilježiti jedinstvene momente u Somersby svijetu.  

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.