x

Žena objavila ove fotografije na Facebook: Muž kada je vidio šta je objavila, polio je bezninom i zapalio?!

Ljubomorni suprug natopio je ženu benzinom i zapalio je nakon što je pobjesnio oko tri nedužne ``selfie`` fotografije koje je objavila na Facebooku, prenosi Daily Mail. Chatchawarn Tarrin (28) oženjen je za Nednaphu Nuankhul (26) od januara prošle godine, ali je mjesecima nakon vjenčanja postao posesivan i nasilan.

Nuankhul je u decembru objavila tri nedužne selfie fotografije na Facebooku, što je u suprugu izazvalo ljubomorni bijes.

 

Nesretna majka njegovog djeteta pokušala je pobjeći, ali Chatchawarn ju je navodno polio benzinom i zapalio u njihovoj kući u sjevernom Tajlandu.

 

Pretrpila je stravične opekotine po cijelom tijelu i licu. Bile su potrebne tri hitne operacije, a očekuje i nove operacije tokom sljedećih nekoliko mjeseci.

 

``Moram mu oprostiti jer imamo dijete``

 

Nevjerovatno je da je Nuankhul izjavila kako oprašta svom suprugu zbog dobrobiti njihovog sina, jer ne želi da navodni napad utiče na njega.

 

``Imam rane i izvana i u srcu. Ali moram oprostiti suprugu jer imamo dijete``.

 

``Sada znam da pakao postoji, ali i on će osjetiti karmu``

 

``Dok je vatra gorjela osjećala sam se kao da znam da pakao postoji. To je bila najveća bol i užas koju bi iko ikada mogao zamisliti. Ovakva ću ostati zauvijek i znam da pakao postoji``, izjavila je Nuankhul.

 

Također je rekla: ``Od svega možete bježati, ali ne i od karme. Moj suprug će biti pun grijeha i on će jednoga dana osjetiti karmu``.

 

``Sada ne može pobjeći ni od čega. U zatvoru je i ima sina kojem je potrebna očeva briga``.

 

Chatchawarn trenutno u zatvoru čeka izricanje presude.

(Index.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.