x

Žena se mjesec dana borila s muhama i crvima u kuhinji, a onda se otkrilo da je…

Ogroman broj crva sa stropa su padale u kuhinju jednog stana u južnom Londonu. Karen Davy (37) noćima nije spavala nego je sjedila i čekala da se pojave, a zatim ih mahnito čistila.

Kada su crvi počeli padati, Karen Davy, koja u stanu živi sa suprugom i njihovo četvero djece, bila je zbunjena, a onda je počela njena borba s najezdom crva, ali i muha, piše Daily Mail.

 

Uskoro je sve zaprepastilo otkriće da se crvi i muhe pojavljuju zbog tijela koje se u stanu iznad njihovog raspadalo mjesec dana.

 

Djeca su im istraumatizirana. Mlađi se boje ući u kuhinju, a ona Karen Davy je, kaže, zapravo više istraumatizrana zbog svega što se dogodilo njenom susjedu.

 

“Iz udruženja za stanovanje prvo su rekli da će doći u obilazak, a onda su rekli da to nema veze s njima. Tek kada sam pozvala policiju otkrili smo problem”, priča Karen. A on još nije riješen – niko nije očistio stan u kojem je bilo tijelo iako je od njegovog pronalaska prošlo sedam dana, a crvi i dalje naviru iako su zatvorene sve rupe u stanu.

 

Iz udruženja za stanovanje poručili su da stan nisu čistili zbog policijske istrage, ali čim dobiju odobrenje planiraju poslati tim za deratizaciju.

 

A iz policije su poručili da pronađeno tijelo još nije službeno identificirano. Vjeruju da je riječ o 49-godišnjem stanaru. Policija ne vjeruje da je riječ o sumnjivoj smrti.

(Doznajemo.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.