x

Žene padaju na ova tri tipa muškarca!

Ukoliko spadate u ovu vrstu muškaraca, onda će žene biti lude za vama.

Snažan i muževan

 

Oni su snažni alfa mužjaci, ogromnom količinom testosterona nabijeni frajeri koji oduvijek izazivaju pažnju. Muževnost je ono što žene uzbuđuje, pa će predstavnici ove grupe muškaraca uvijek će biti zanimljivi ženskom rodu, bez obzira na sve. Scene iz filmova u kojima preplanuli baštovan čvrstog, mišićavog i oznojenog tijela prezentuje svoju sirovu snagu nešto je što će privući gotovo svaku ženu. Tu naravno nije riječ o dubljim emocijama već o sirovoj strasti.

 

Čovjek od stila

 

Elegancija i pristojnost, pomno birana odjeća i društvo, decentan parfem i galantan pristup ženama će sigurno postati privlačni. Iako navedene karakteristike krase mahom bogate muškarce, čak i nije potrebno imati puno nula na računu, dovoljno je znati šta žene vole, a odgovor glasi - vole da budu mažene i pažene.

 

Ima X faktor

 

Iako nam se čini izlizana fraza On ima ono nešto, činjenica je da za pojedine muškarce koji svojom pojavom ne odaju utisak da bi mogli da budu otrov za žene, ljepši pol ničim izazvan zaključi da on ima ono nešto, i zbog toga taj muškarac postane strašno poželjan. Ono nešto može da bude bilo šta: seksi pogled, lijep glas ili privlačan osmijeh, maniri i talenat, ali češće proizlazi iz kompletnog utiska koji neko stvara. 

 
Izvor: Kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.