x

Zenica, Moj grad - Noć ZEPS-a!

Radio Zenit i u 2015. godini nastavlja sa realizacijom novih faza projekta ``Zenica, moj grad``, kojem je cilj promocija uspješnih ljudi, dobrih ideja i našeg grada, kao urbane sredine. 

Ovaj put, u suradnji sa Poslovnim sistemom RMK d.d., Radio Zenit Vam predstavlja ``Noć ZEPS-a`` povodom 22. Generalnog BH sajma ZEPS i 12. Međunarodnog sajma metala INTERMETAL, najvećeg u našoj državi.

 

Navedeni događaj organizujemo s ciljem da na jednom mjestu, jednu noć, kao domaćini organizujemo događaj za sve posjetioce sajma, kao i građane Zenice i centralne Bosne.

 

``Noć ZEPS-a`` održan je 9. oktobra 2015. godine u centru Zenice, u krugu sajmišta ZEPS-a na prostoru Kamberovića polja, a na kojem je u izuzetnom muzičkom programu za stotine posjetilaca nastupile najpoznatije i najpopularnije zeničke grupe Nemoguće vruće i Unplugged Nesh.

 

O ZEPS-u

 

ZEPS je međunarodna sajamska manifestacija koja okuplja na jednom mjestu veliki broj izlagača, kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz Regije (Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Slovenija, Makedonija, Češka Republika, Italija, Austrija, Njemačka i dr.).

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.