x

Zidane: Boli ispadanje, ali nemam kome prigovoriti!

Fudbaleri Real Madrida nisu uspjeli sinoć izboriti plasman u polufinale Kupa Kralja. 

Kraljevski klub je kod Celte lovio zaostatak od 2:1 iz prve utakmice, a obzirom da je na kraju bilo 2:2, plasman u polufinale Kupa Kralja je osigurao tim iz Viga.

 

Nakon utakmice Realov trener Zinedine Zidane je odgovornost preuzeo na sebe, ističući da je zadovoljan igrom svojih igrača. 

 

``Mogu samo čestitati dečkima kako su igrali, pokušali smo. Bili smo sjajni 35 minuta, a onda je njihov gol presjekao. Ipak, nismo odustajali, igrali smo do kraja. Ko zna šta bi bilo da se igralo još nekoliko minuta. Ne volimo gubiti, no imamo još dva takmičenja, prvenstvo i Ligu prvaka, gdje ćemo se boriti do kraja``, izjavio je Zidane i potom nastavio:

 

``O ovome više ne razmišljamo. Što je bilo, bilo je. Ja sam odgovoran, nemam kome šta da prigovorim u ove dvije utakmice koje očito nismo mogli dobiti. Ne krijem da boli, jer smo ispali nakon sjajne igre, nismo ostvarili cilj, dečki su razočarani...`` 

 

Francuskog stručnjaka ne brine kriza Real Madrida.

 

``Nisam zabrinut zbog rezultata u zadnje vrijeme. Napravili smo puno dobrih stvari. Čemu da se brinem ili ljutim``, zaključio je Zidane. 

 

Izvor: Sportsport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.