x

Zidane: Ne žalim zbog svoje odluke!

Fudbaleri Real Madrida poraženi su sinoć u velikom derbiju na domaćem terenu od Barcelone (2:3) u okviru 33. kola španske La Lige.

Kraljevski klub je bio blagi favorit u sinoćnjoj utakmici, te mu je pobjeda donosila veliki korak ka tituli prvaka Španije. Ipak, Barcelona je uspjela da slavi u El Clasicu, a odlučujući gol postigao je Lionel Messi u posljednjim sekundama utakmice.

 

Navijači Real Madrida zamjerili su Zinedineu Zidaneu što je od prve minute na teren stavio Garetha Balea koji se tek oporavio od povrede. Velšanin je sredinom prvog dijela obnovio povredu zbog koje je morao napustiti teren, a umjesto njega ušao je Asencio. Ipak, Zidane vjeruje da je prava odluka bila što je Bale počeo meč.

 

``Gareth mi je rekao da se osjeća dobro i da može igrati. Ne žalim zbog toga što sam ga stavio u početni sastavi. Razočaran sam zbog njega jer je imao veliku želju da igra i povrede su nešto što niko ne može kontrolisati. Danas će imati pregled i znat ćemo kakva je težina povrede``, rekao je Zidane.

 

Izvor: Sportsport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.