x

Žiža pričala sa Kijom: Dabogda se to Luni desilo šest puta gore! A Kija... Uplakana, ali dostojanstvena! Bravo za ove izgovorene riječi!

Vjerovatni kraj sage o najvećem skandalu ``Zadruge`` u posljednjih mjesec dana se bliži, a nakon svega preživljenog Kija Kockar podvlači crtu.

Ona je doživjela da se pred njenim očima čita prepiska muža Slobodana Radanovića sa izvijesnom Slađanom od prjie dvije i po godine, doživjela je Slobodanovu kontrapaljbu uvreda, doživjela je da mora da gleda opet Lunu i muža kako se ljube. Sada je u razgovoru sa Žižom Stojanović rezimirala sve.

 

- Pljunuto je na sve što ste imali - rekla joj je Žiža, a Kristina se složila da je pljunuta i ona i njena djela za Slobodana i njihova ljubav, te da je to ultimativno poniženje.

 

Tužnu Kiju je pokušala utješiti iskusna glumica, ali utjehe nije bilo. Mora proći vrijeme i vreme da se ovo zaboravi. U jednom trenu Žiža je rekla nešto što se Kockarovoj ipak nije dopalo.

 

- Dabogda se Luni to desilo  i šest puta gore - klela je Stojanovićeva.

 

- Nemoj, Žiža. Ne želim ovo nikome da se desi, nemoj da govoriš takve stvari - dostojanstvena i velika je bila Kija i u porazu.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.