x

Zlata vrijedan trik: Stavite ovo ispod pazuha i zauvijek se pozdravite sa smradom!

Vjerovatno ste primijetili da su sa tropskim temperaturama stigli i oni svima nama tako dobro poznati neprijatni mirisi, koji se najbolje osjećaju po gradskom prevozu oko 14 sati. Realno, svi hejtujemo te ljude. Nemojte da budete među njima.

Nažalost, ponekad je i pored redovnog tuširanja i stavljanja dezodoransa teško izboriti se sa znojem i mirisom koji ga prati. A da ne pričamo o činjenici da su dezodoransi toliko štetni da ih pojedini onkolozi u potpunosti zabranjuju, posebno ženama koje su operisale rak dojke. Posebno je opasan aluminijum, koji se nalazi u 99,9 odsto dezodoransa na našem tržištu, a koji zapušava pore i taloži se u organizmu... Ukratko, dezodoransi su zli.

 

Zato blogerka Fara Dukai, poznatija kao kraljica genijalnih trikova, ima savršeno rješenje - bacite kupovni dezodorans i ispod pazuha nanesite sok limete!

 

Ona tvrdi da često ima problema sa neprijatnim mirisima, jer voli da jede kari - a to se osjeća kroz znoj. Upravo zato je riješila da umjesto klasičnog dezodoransa počne da koristi limetu i oduševila se rezultatima. Kaže da joj je predio ispod ruku suh po cijeli dan kada nanese ovo čudo.

 

Postupak je više nego jednostavan - limetu isijecite ili iscijedite njen sok, pa ga nanesite na čist pazuh odmah poslije tuširanja. Ostavite da se u potpunosti osuši, pa se onda obucite i nastavite najnormalnije sa dnevnim obavezama.

 

Primijetićete da limeta jako lijepo miriše, ali imajte u vidu da ne bi trebalo da izlažete ovaj dio tijela suncu jer može da dođe do hiperpigmentacija i oštećenja kože.

(24sata.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.