x

Zlatan konačno progovorio: Ne ostavljam nedovršen posao!

Zlatan Ibrahimović je čovjek o kojem ne treba mnogo trošiti riječi.

Gdje god da se popularni Ibra pojavi, spektakl je zagarantovan,a  ove sezone Zlatan briljira sa 35 godina u dresu Manchester Uniteda.

 

Iako se često spominje njegov odlazak s Old Trafforda nakon ove sezone, Ibra je odlučio da zagolica maštu navijača i osvrnuo se na priče o odlasku.

 

``Osoba sam koja ulazi potpuno posvećeno u sve. Ono što je bitno, nikad ne ostavljam posao nedovršenim. Odradim posao kako treba i onda odem``, istakao je Zlatan, te je komentarisao pregovore o nastavku karijere u Unitedu.

 

``Vidjećemo šta će se dogoditi. Sve opcije su moguće, ali ima još mnogo vremena do kraja. Uživam u Manchesteru i ovo je bez sumnje jedan od najvećih klubova svijeta. Sada imaju i jednog od najboljih trenera. Igrač sam Manchester United, ljudi me žele ovdje, odabrao sam najbolji engleski klub``, istakao je Zlatan.

 

Švedskom napadaču je navodno američki Los Angeles Galaxy ponudio ogroman novac da im se pridruži na kraju sezone, ali kako stvari stoje, on će i naredne sezone biti dio velikog projekta Crvenih đavola.

 

Izvor: Sportsport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.