x

Zmajevi odradili prvi trening, atmosfera u timu pozitivna!

Reprezentativci BiH večeras su u Trening centru NS/FS BiH odradili prvi trening u okviru priprema za kvalifikacijsku utakmicu protiv Izraela za odlazak na Evropsko prvenstvo 2016. Svi igrači koji su se našli na spisku selektora Safeta Sušića večeras su obavili trening. Golman naše reprezentacije Asmir Begović večeras je trenirao po posebnom režimu zbog povrede koju ima.

``Uhvatila nas je neka nesreća, ali atmosfera u timu je pozitivna. Idemo tamo da damo sve od sebe i da pobjedimo. Ovo je vrlo bitna utakmica i ne mogu razmišljati da propustim utakmicu. Nadam se da ću biti spreman s obzirom na povredu``, rekao je Begović.

 

Nogometaš Sturma Anel Hadžić je uvjeren da možemo ostvariti dobar rezultat.

 

``Očekuje nas vrlo teška i važna utakmica, ali SAM uvjeren da možemo ostvariti dobar rezultat. Dosta je povrijeđenih igrača, ali sam uvjeren da će selektor i stručni štab naći adekvatno rješenje za ovu utakmicu``, istakao je Hadžić.

 

Reprezentacija BiH u narednim danima će nastaviti s treninzima u Zenici. Utakmica protiv Izraela će biti odigrana u nedjelju, 16. novembra u 20 sati i 45 minuta.

Tekst : radio zenit

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.