x

Znaci pažnje na koje žene “odlijepe”!

Znaci pažnje nisu samo rezervisani za Dan zaljubljenih. Privrženost, ljubav i poštovanje trebalo bi da pokazujete 365 dana u godini. Otkrivamo vam šta to žene cijene u muškom ponašanju, koji su to mali znaci pažnje koji im beskrajno mnogo znače.

Očiste posle sebe

Bez obzira živite li zajedno ili ne žene cijene muškarce koji su uredni i za kojima ne treba da čiste, piše zadovoljna.hr.

 

Govorite kako se osjećate

Muškarcima se nerijetko “lijepi etiketa” zatvorenih tipova kada je riječ o emocijama. Ali, niko ne može da čita misli i žene će jako cijeniti muškarce koji znaju da pokažu emocije i koji su dovoljno otvoreni da ih podijele sa njom.

 

Brzo odgovarajte na poruke

Muškarci koji brzo odgovaraju na poruke, i ne ostavljaju ženu da čeka, pokazuju da im je komunikacija sa njom prioritet, i ako su u poslu. Ovaj gest će ženama izmamiti osmjeh na licu.

 

Ne kritikujte njen odabir hrane i pića

U njegovoj konverzaciji ne postoje rečenice poput “Stvarno ćeš to da pojedeš?” “Stvarno to želiš da popiješ?” i ne zgražava se pred njenim izborom, kakav god bio.

 

Gledajte ono što ona voli da gleda

Možda ne marite za novu žensku hit seriju, ali poštujte njen izbor i čak sa njom i pogledajte pokoju epizodu. Žene će to da cijene i sigurno će idući put svojim snažnijim polovinama dopustiti da biraju film.

 

Skuvaju ručak

Iako većina žena, ruku na srce, još uvijek kuva više od muškaraca, sve veći broj muškaraca učestvuje u kuhinji i svoje partnerke neretko iznenade ručkom ili večerom u vlastitoj “režiji”. Lep gest koji žene žele u što više repriza.

 

Izmasirajte je

Bez obzira da li je žena imala naporan dan ili ne masaža je lijep gest koji će joj pomoći da se opusti, ali i pomoći da se još više fizički zbližite. Za ovo opuštanje ne treba vam baš nikakav izgovor.

 

Organizujte zajednički izlazak

Bez obzira koliko ste dugo u vezi, muškarci koji znaju da izvedu svoju dragu van bez ikakvog povoda, zaslužuju naklon. Svaka čast!

 

Što god da kupujete- uzimajte duplo

Frajer koji se digne po čašu vode i sjeti se da je donese i svojoj dragoj, kupuje novine i uzme ženski magazin za svoju ljepšu polovinu, zaslužuje sve pohvale. Tip muškarca koji se nikada ne vraća praznih ruku, čak i ako se radi o činiji sa grickalicama dok gledate zajednički film je – neprocjenjiv.

 

Pažljivo je saslušajte

Muškarcima nije u prirodi da raspravljaju o problemima, tek tako…Žena pak kada se žali, nekada samo želi da je saslušate, a ne da nužno nađete i rešenje.

 

Izvor: Aktuelno.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.