x

Znakovi da je ona ljubav tvog života!

Cijelog svog života tražili ste onu pravu, no niste je našli. Bilo je bivših cura koje su bile potencijalne ljubavi, no nakon što je zaljubljenost prešla, ono nešto nije ostalo. Ona ljubav iz filmova. Ona ljubav o kojoj svi pričaju, o kojoj svi sanjaju, a rijetki su imali te sreće da su je osjetili. Jednog dana i tebe će takva ljubav pronaći.

Opet ćeš se zaljubiti. Opet nećeš moći o ničemu drugome razmišljati, opet leptirići u trbuhu, drhtave rukice i nervozne nogice. O da, ljubav će se ponovo dogoditi, pitanje je samo kad. A kad se dogodi, budi spreman na nju! Ako leptirići u trbuhu i mekana stolica ne prolaze, možda je to stvarno ona! A kako ćeš biti siguran? Kako ćeš znati? Bacite oko na ovih deset najboljih znakova da je ona rođena upravo za vas i vašu djecu!

 

10. Vjeruješ joj

U životu smo svi imali problema s vjerovanjem žena. Uvijek su preuveličavale, uvijek su spletkarile, uvijek je netko drugi bio kriv. No onda, jedan dan, shvatite da vam ova mala pazi leđa. Shvatiš da joj se možeš povjeriti i da to neće izblebetati svojim prijateljicama. Po prvi puta u svojem životu, razmišljaš da joj se još više povjeriš i vjeruješ joj da će biti odrasla i odgovorna osoba te da te neće iznevjeriti. Što se događa? Već ju želiš upoznati sa svojim roditeljima?

 

9. Voli i slaže se sa svim tvojim prijateljima

Ovo je valjda najbolji dio. Nakon što upoznaje tvoje prijatelje jednog po jednog, stvarno ti se počinje činiti da bi joj se mogli sviđati i da bi mogla s njima biti OK. To znači da neće biti problema s utakmicama, s rođendanskim proslavama, s prespavanjem nekog nakon pijanog vikenda, sa zajedničkim godišnjim odmorom, s vikend putovanjima… Svi ti problemi koje si u svim vezama do sad imao jednostavno nestaju!

 

8. Sviđa joj se tvoja luda porodica

I što je još bolje, tebi se sviđa njena! Baka i deda će joj ostaviti kućicu na selu, starci mali stan u centru grada, a tetka iz Austrije viletinu na Krku. To je to mali, vrijeme je da se ukrcaš na vožnju života. Čak joj se sviđaju i ratne priče od starog. Čudno, tolerira ga. Misliš da takve žene postoje?

 

7. Zaboravljaš na svoje prijatelje

Prije si uvijek više volio družiti se sa svojim prijateljima, no od kad je ona tu, izlasci na pivice nisu više tako zanimljivi. Što se događa?

 

6. Skroz si zaboravio svoje bivše cure

Sjećaš se kako si se svako malo znao prisjetiti neke bivše? Sjećaš se kako ti je znala nedostajati? Bože, kako je dobro kad toga nema. Kako je dobro biti sretan u svojoj koži. Te bivše tuge, te bivše gluposti, ni jedna se ne može uspoređivati s ovom boginjom, to čudo ljepote samo je tvoje. No, ne brini se što gledaš druge žene i dalje. To je normalno.

 

5. Popiz*iš kad ju drugi tračaju ili ogovaraju

Nije važno radi li se o tvojim ili njenim prijateljima ili o totalno nepoznatim osobama. Ako netko kaže nešto loše protiv nje odmah se iživciraš i postaješ nervozan. Najradije bi im otkinuo glavu, no i vrijeđanje će biti dovoljno.

 

4. Hemija

Nikad u životu nisi osjetio tu količinu Hemije. Kao da vam se aure neprestano dodiruju i vode ljubav. Između vas postoji neka veza kao da znaš kad će ti doći poruka, kao da znaš da sad misli na tebe, kao da znaš da je sad sretna i kao da ćeš poludjeti bez nje. Ne možeš biti u sobi s njom a da je prije toga ne izgrliš i izljubiš, ne možeš vjerovati da te non stop napada i ljubi, mazi i grize i da je toliko željna seksa. O da, to postoji.

 

3. Pitaš se gdje je bila cijelog tvog života

Ona želi znati sve o tebi, tvoje dobre i loše strane, no za razliku od prijašnjih djevojaka, ona će te razumjeti i neće te tjerati da promijeniš sve svoje navike. Ona će biti prema tebi strpljiva i uvijek će imati razumijevanja za gaće na podu, čarape na ormaru, četkicu za zube koja nije pospremljena, patike koje su u hodniku a nisu u je*enom ormaru itd. Treći jeb*ni svjetski rat. Neke se mogu živcirati i gunđati godinama. Ona preko toga prelazi bez problema. Ah… Razmišljaš o budućnosti s njom. Razmišljaš kako će vam djeca izgledati. Razmišljaš kako si zgodniji sa smješkom na licu i kako je život zapravo divan.

 

2. Želiš ju dvoriti svaki dan

Do sad si naručivao pizze, ćevape i hamburgere, posjećivao McDonalds i kupovao smrznutu hranu. Odjednom, želiš joj kuhati najkompliciranije recepte koje je ljudski um zamislio a rijetko koji kuhar ostvario. Nakon toga, čaša vina, desert i krevet. Nekad si bio skroman, sad bi na nju potrošio bogatstvo. Čak ti je i stan čist, mirišljav i pospremljen. Do toga je došlo…

 

1. Ne možeš se koncentrisati na druge stvari

Na poslu je koma jer misliš samo na nju. Na predavanjima još gore. Ispiti? Zaboravi. Tvoja pozornost je na njoj. Kompletna. Ne možeš si pomoći, to je takvo razdoblje, a ona je za tebe jednostavno savršena. Postaješ čudan sam sebi, postaješ romantičan. Postaješ pravi muškarac. Želiš ju vidjeti odmah. Ili poslati poruku. Ili poziv? Ah, to je ta ljubav tvog života. Uživaj.

 

Izvor: macho.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.