x

Znakovi da mu niste samo cura nego i najbolja prijateljica!

Njegovi vas prijatelji doživljavaju kao onu prijateljicu s kojom se također i seksa, a što je sjajno…

1. Vaša je priča započela kao prijateljska. Za izvrsne stvari je potrebno vrijeme. Pečeni krumpirići, hrastovo drvo, prijateljstvo koje preraste u vezu. Prvi dejtovi potpuno su drugačije iskustvo od svih dosadašnjih druženja. I svjesni ste koliko je lako upoznati nekoga kao osobu kada niste opterećeni time da ju morate impresionirati. A s njim ste već odavno to prošli.

 

2. On vas nasmijava i podiže vam raspoloženje cijelo vrijeme. Nije stvar samo u tome kako se zahvaljujući njemu dobro osjećate, koliko se dobro slažete niti koliko dobro funkcionirate u svakodnevnom životu. Važno je da su neka od vaših omiljenih sjećanja upravo ona na vas dvoje kako radite razne budalaštine i umirete od smijeha.

 

3. Obožava biti u vašem društvu. Nije bitno je li u pitanju ‘muška večer’ ili osmosatno putovanje autom, on zna da želi da ste kraj njega i da se kada je uz vas, osjeća najprirodnije na svijetu. A kada ste vani s prijateljima, nikada nemate osjećaj da oni misle kako je ‘ponovno poveo curu’. Vi ste dio ekipe. Njegova ste prijateljica i prijateljica njegovih prijatelja. Samo ste ona prijateljica s kojom se također i seksa..

 

4. Uvijek znate što mu je u mislima. Nije da doslovno jedno drugome možete čitati misli, ali ste toliko bliski i povezani da ponekad i bez riječi znate kako se onaj drugi osjeća.

 

5. On vas je vidio u najgorim trenucima i izdanjima. Bilo fizički, bilo psihički, bilo emocionalno. On je bio uz vas čak i u onim trenucima u kojima nisu bili čak ni vaši ostali prijatelji. On je onaj prijatelj za kojeg znate da na njega baš uvijek možete računati.

 

6. Možete provesti cijeli dan ne radeći ništa. Nije da obožavate biti priljepci kauča, ali ponekad znate biti i svejedno vam je zabavno i uživate. Uz njega nemate potrebu da svaki trenutak treba biti vrijedan Instagrama kako bi vam bilo zabavno. Vi zapravo  samo  trebate jedno drugo.

 

7. Iako se viđate već dugo, još uvijek imate osjećaj kao da ste se tek počeli viđati. Jednako vam je zabavno i jednako vam godi njegovo društvo kao i prvog dana. Znate da vama ‘honeymoon faza’ zapravo nikad neće završiti.

 

Izvor: Cafe.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.