x

Znakovi koji otkrivaju da vas želi nazad!

Prijateljski odnos sa bivšim često može biti ispunjen zbunjujućim signalima. Ako je on razloga prekida, ali insistira na tome da i dalje provodite vrijeme zajedno, moguće je da vas želi nazad. Kako njegovo ponašanje ne biste pogrešno protumačili, otkrivamo vam nekoliko znakova koji otkrivaju da želi pomirenje.

Ističe svoje vrline – Ako vas zaista želi nazad potrudit će se da ističe svoje vrline. Bilo da je riječ o novom poslu, odbacivanjem loših navika koje vi niste voljeli ili odlascima u teretanu, on će željeti da ga posmatrate na pozotivniji način.

 

Izvinjava se i za sitnice – Ako je prije griješio i nije mario za svoje greške, željet će da vam pokaže da se promijenio tako što će se izvinjavati i za sitnice.

 

Viđate ga na mjestima koje je mrzio – On jako dobro zna gdje provodite vrijeme, pa će se vjerovato pojavljivati na vašim omiljenim mjestima, čak i onima koja nije volio dok ste bili zajedno. Potrudit će se da vas vidi, te vam na taj način dati do znanja da mu nedostajete.

 

Ima vremena za vas – Ako vam je smetalo što je uvijek bio prezposlen ili birao prijatelje prije vas, sad će vam posvećivati što više pažnje kako bi vas uvjerio da se promijenio. Ako se trudi da što više vremena provodi sa vama, to znači da mu nedostajate i da vjerovatno želi pomirenje.

 

Šta bi bilo kad bi bilo – Ako razmišlja o tome kako bi bilo da ste još uvijek u vezi ili žali za neostvarenom zajedničkom budućnosti te vam o tome otvoreno govori, suptilono vam pokušava dati do znanja da vas želi nazad.

 

Izvor: zenskikutak.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.