x

Znakovi koji pokazuju da ti je odlično i samoj!

Čak i ako nemaš apsolutno ništa s njim, paše ti njegov trud oko tebe i povremeno druženje • Otkad si solo, nije ti problem duže ostati na poslu i imaš višak energije, koji trošiš na nove ideje

I dok se neke žene boje same pomisli da budu same, posebno u ovo blagdansko vrijeme, neke obožavaju svoj single status.

 

 1. Flert

 

Nakon što si prekinula dugu vezu, u kojoj ti se u posljednje vrijeme činilo kao da te se previše ne doživljava, jedan ``casual`` broj u telefonu ono je što ti je trebalo da bi se ponovno osjećala živom. Čak i ako nemaš apsolutno ništa s njim, paše ti njegov trud oko tebe i povremeno druženje.

 

2. Slobodno vrijeme

 

Tvoj raspored je popunjen treninzima, hobijima, obiteljskim okupljanjima i druženjima s prijateljicama i to te trenutno potpuno ispunjava.

 

3. Posao

 

Otkad si solo, nije ti problem duže ostati na poslu i imaš višak energije, koji trošiš na nove ideje. Veseliš se činjenici da bi ti one mogle donijeti bolji status i sve beneficije koje idu s tim te vjerno radiš na tome.

 

4. Izgled

 

Tvoje kolege i prijatelji počeli su primjećivati da izgledaš bolje nego ikad i da si sretnija. To je najbolji dokaz da ti je trenutno odlično i kako se ne bojiš samoće.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.