x

Znate li koliko puta žene obuku istu haljinu ?!

Čak je 91 posto žena priznalo da u ormaru imaju barem jednu malu crnu haljinu. Istraživanje je pokazalo da im ta haljina u prosjeku traje 11 godina i da se itekako isplati uložiti u nju.

Ne samo da mala crna haljina spašava ženu kad ili ne zna što bi obukla ili se želi osjećati seksi ili je pak osjetila da ima koju kilicu viška, već je i dobar financijski ulog jer je žene čuvaju 11 godina i u tom razdoblju obuku 143 puta.

Čak 48 posto žena izjavilo je nadalje da posjeduju čak četiri do šest malih crnih spasonosnih haljina, a 27 posto ima ih više od sedam.

Osim toga, čak je 57 žena reklo da omiljenu crnu haljinu `štede` samo za specijalne prilike, a njih 33 posto nije se moglo odlučiti koja im je najdraža.

Ispitanice su izjavile i da takvu haljinu posjeduju sedam godina te da očekuju da će u njoj uživati još barem četiri.

Na pitanje što najviše vole kod svoje male crne haljine, gotovo polovina ih je odgovorila da u njima izgledaju dobro, a 33 posto je reklo da se u njima jednostavno osjećaju dobro.

Godišnje svoju haljinicu obuku 13 puta, i to u svim društvenim prilikama, od poslovnih događanja, preko izlazaka s prijateljicama do posebnih formalnih prilika.

Izvor:TPortal.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.