x

Zoran kleše stihove na spomenik Jeleni: Odabrao je specijalni kamen na kojem će...

Spomenik ubijenoj pjevačici „Granda“ Jeleni Krsmanović Marjanović uskoro bi trebalo da bude gotov, saznajemo od prijatelja bliskih porodici Marjanović. Pjevačica „Granda“ ubijena je prije više od tri mjeseca dok je trčala na nasipu u naselju Crvenka u Borči. Iza sebe je ostavila petogodišnju kćerkicu Janu, supruga Zorana Marjanović i teško bolesnu majku Zoricu Krsmanović. 

Policija do danas nije saopštila nijedno ime osobe koja je osumnjičena za monstruozno ubistvo.

 

Specijalni kamen

 

Izvor Kurira blizak suprugu ubijene Jelene Krsmanović Marjanović objašnjava da je kamenorezac s kojim se Zoran dogovarao o spomeniku jedno određeno vrijeme morao da čeka da mu stigne kamen od kog treba da izradi spomenik.

 

- Materijal je stigao i majstor je počeo s radom. Zoran je nedavno bio kod njega i, koliko znam, spomenik bi uskoro trebalo da bude gotov. Po Zoranovoj želji, na spomeniku će biti uklesani stihovi namijenjeni njegovoj ubijenoj supruzi - kaže naš sagovornik koji nije želio da mu objavljujemo ime.

 

On dodaje da Zoran još uvijek nije odlučio koji će stih biti na spomeniku, ali da će svakako zauzimati posebno mjesto.

 

- Instrukcije za spomenik kamenorescu daje Zoran. On ima ideju da taj stih sastavi neko od tekstopisaca sa kojima su on i pokojna Jelena sarađivali i da budu ispisani na jednom dijelu koji će biti, kako je objasnio, u obliku knjige - kaže Zoranov prijatelj.

 

Ubijena pjevačica sahranjena je na groblju Zbeg u Borči, a prema riječima našeg sagovornika, prema planovima porodice Marjanović, spomenik bi trebalo da bude gotov pre nego što istekne šest mjeseci od dana kad je nesrećna mlada žena ubijena.

 

Nikakvi tragovi

 

Podsjetimo, Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je 2. aprila, a njeno tijelo pronađeno je u policijskoj pretrazi nasipa dan kasnije oko 13 sati. Tijelo pjevačice bilo je u jednom od dva kanala puna vode. Utvrđeno je da je Jelena ubijena s nekoliko snažnih udaraca u potiljak, na njoj je bila majica s bretelama, donji dio trenerke i jedna patika, dok je druga pronađena na oranici između dva kanala.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.