x

Zoranova ljubavnica UHAPŠENA ZBOG IZNUDE!

Zorica Zoka Mitrović (31), djevojka Zorana Marjanovića (39), koji se tereti za ubistvo supruge i pjevačice ``Granda`` Jelene Krsmanović Marjanović (33) 2016. godine u Borči, hapšena je zbog iznude novca! Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Mitrovićeva je 2009. godine privođena zbog sumnje da je ucjenjivala poznatog biznismena iz Čačka!

- Mitrovićeva je prije osam godina tog biznismena ucjenjivala za čak 200.000 dinara! Naime, ona mu je tada prijetila da će da objaviti eksplicitne fotografije koje diskredituju njega i njegovu porodicu ukoliko joj ne da traženu sumu novca - kaže izvor Srpskog telegrafa.

 

Kako on nije htio da pristane na to, cijeli slučaj je prijavio u nadležnoj policijskoj stanici.

 

- Mitrovićeva je odmah nakon toga privedena na saslušanje u stanicu i određen joj je pritvor do 48 sati. Ipak, zbog nedostatka dokaza odustalo se od dalje istrage i ona je potom puštena na slobodu - dodaje naš sagovornik.

 

Djevojka Zorana Marjanovića mogla bi opet da bude privedena na saslušanje, ali ne zbog ucjena i golišavih fotki, već iz drugih razloga. Ona je prije nekoliko dana objavila na svom Fejsbuk profilu stravične prijetnje smrću novinarima, a da li će joj policajci opet zakucati na vrata, zavisi od odluke tužilaštva na koju se, kako saznajemo, još čeka.

 

- Treba vama prirediti 7. januar, kao Šarli ebdou, pa ćete poštovati zakon, koji vam i te kako nalaže suprotno od ovoga što činite. Dok se neko lud ne nađe, pa vam poželi dobar dan kalašnjikovim, vi nećete stati. Pravda i podrška Zokiju i njegovoj porodici - napisala je na društvenoj mreži Marjanovićeva devojka.

 

Podsjetimo, u januaru 2015. godine nepoznati teroristi upali su u redakciju francuskog satiričnog lista Šarli ebdo i započeli krvavi pir. U pucnjavi je ubijeno 12 ljudi, od kojih je bilo deset novinara. Tu se Mitrovićeva nije zaustavila, već je nastavila sa šokantnim izjavama.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.