x

Zorica Brunclik napala poznatu pjevačicu: Ona nigdje i nikada više neće biti pored mene!

U emisiji Ognjena Amidžića nedavno su sa Zoricom Brunclik i njenim Kemišem gostovale Milica Todorović i Jelena Rozga. Sve gotovo do kraja emisije Zorica jedva da je pogledala u svoje dvije mlađe kolegice pa se stvarao utisak kao da se pita otkud njih dvije u „njenom“ televizijskom prostoru? U istoj emisiji nedavno je s njom bila i Milica Pavlović. E ona je baš naljutila Zorku.

Naime, kada je voditelj rekao da će svi da pogledaju novi Zoricin spot pa poslije toga nastaviti sa živim programom, Milica je pomalo ironično rekla: „Znači možemo sada da idemo pa da se sutra vratimo!“.

 

Da je bilo samo to, pa bi Zorica nekako prešla preko svega, ali je šok tek uslijedio-

 

Dok su se svi divili njenom novom spotu, pa i ona sama očekivala da ga gledaju bez daha, Milica je izašla iz studija i počela telefonirati. Sve vrijeme je bila uz mobitel, smijala se i vratila tek kada je spot završen.

 

Ljuta Zorica je kasnije pričala kako ne bi povjerovala da joj je neko rekao da je takva Milica. A, sada... Ma nema šanse, dodat će Zorica, da će bilo kada dopustiti da s njom na istom mjestu bude vrckava mlađa kolegica.

 

Istina, Zorica na tom snimanju nije željela praviti nikakvu scenu jer je, sigurna je, Milica to i očekivala. Znajući kakva je Brunclik mislila je da je to odlična prilika da je naljuti, izazove novinare i eto joj naslovnih strana.

 

- Pa nisam ja od jučer. Znam kako te mlađe razmišljaju. Bezobrazluk i drskost! Bilo pa prošlo, ali jedno znam: ona nigdje i nikada više neće biti pored mene – poručuje Brunclik.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.