x

Zorica Brunclik uhvatila Kemiša u prevari!

Na jednom od snimanja Pinkovih zvezda Maja Nikolić je svima otkrila kako je Kemiš varao Zoricu Brunclik sa koleginicom koja ima istu boju kose, a onda je tu priču ponovila i za novine. 

- Prije petnaestak godina, iako je bio u braku sa Zoricom, Kemiš je izgubio glavu za prelijepom pjevačicom. Zorka je molila Kemiša da se vrati kada je on napustio njihovu kuću, jer je zbog te pjevačice mjesecima živio u studiju. Zorica je samo zbog nje ofarbala kosu u ljubičasto, a tek je poslije toga pink boja postala njen zaštitni znak. Inače, toj pjevačici Zorka treba da se zhvali jer je ona ubijedila Kemiša da joj se vrati, rekla je Maja, a potom ispričala: 

 

- Sve što se tiče pjevačice s kojom ju je varao možete da pitate Zoricu, jer to je njen život, njena bruka i sramota. To je veoma dugotrajna epizoda iz njenog života i mislim da je svima jasno o kojoj ženi se radi. Rekla sam joj: Baciću ljubičaste bube na tebe, nemoj bez razloga da me napadaš, gospođo ministarko. Ko je iole pametan i ko razumije moj humor, shvatio je na koga podsjećaju ljubičaste bubice, rekla je Maja za Svet, a Srpski telegraf je odmah poslije ove prozivke objavio da je Kemiš imao aferu sa Bubom Miranovć i tako objasnio svima na kakve je lila bube mislila Maja. 

 

Ovu aferu je prokomentarisala i Zorica Marković. Na pitanje da li u knjizi koju piše ima bilo šta o aferi Bube i Kemiša, ona kaže: 

 

- Ko će da popamti ko se s kim je**o. Svi smo spremni da se borimo za nekog koga vlimo. isto bih postupila kao Zorica. Upala bih u sobu i napravila haos, ali ne bih oprostila. Nisam u Miroljubovoj glavi i ne znam šta je tu prevagnulo, ali ono što je bitno jeste da je ostao sa ženom i da se ona izborila za njega.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.