x

Zorica Marković na ivici SMRTI: Ispovijest koja ledi krv!

Bivša učesnica “Zadruge” Zorica Marković promijenila je život iz korijena prije tačno deset godina, kada je doživjela najteži oblik infarkta. Tada su je ljekari jedva vratili u život, a potom operisali i ugradili bajpas, a deset godina kasnije Zorica se prisjetila najtežih trenutaka u životu i otkrila prave uzroke svog lošeg zdravstvenog stanja.

“Cijeli život sam bila samo svoja i ničija. To je teže, ali ispravnije. Može da se završi ili neuspjehom ili lošim zdravljem, a ja sam izgubila zdravlje. Niko nije neizdržljiv i nedokučiv u smislu da se zamori i da treba da stane. Prije svega, imala sam obavezu da pomognem mojima, da liječim svoje roditelje pet godina bezuspješno, da od sopstvenog rada sinovima i sebi obezbijedim krov nad glavom, da ih obrazujem, postavim na noge, borim se sa zlicama. Teško je opstati sam, zato sam i pala”, započela je Zorica svoju priču, a potom dodala:

 

“Svuda ulazim srčano i iskreno, zamalo da odem kod Svetog Petra. Očigledno sam zaslužila od Boga i dao mi je još jednu šansu, jer su me bukvalno dva minuta dijelila od smrti. Doživjela sam infarkt na jednoj svadbi. Iznenada sam pala u nesvijest i više se ničega ne sjećam. Osjetila sam jak bol i mamurluk i samo sam se srušila. Toliko je bilo loše stanje infarkta da su ljekari mislili da neću preživjeti. Operisali su me, ugradili mi tri bajpasa i danas nemam više problema”, ispričala je Zorica, kojoj je tri godine kasnije ponovo pozlilo, zbog čega je operisana.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.