x

Zvanično: Sanjin Lelić prvo pojačanje Sarajeva u zimskom prelaznom roku!

Jedan od najboljih mladih igrača jesenjeg dijela BH Telecom Premijer lige BiH 2016/17, Sanjin Lelić, od danas je zvanično novi igrač Fudbalskog kluba Sarajevo.

Lelić, koji je rođen 11. januara 1997. godine iza sebe ima uspješnu polusezonu. Kao standardni prvotimac Olimpica odigrao je petnaest utakmica, postigao 3 gola i upisao 2 asistencije. Njegovo ime se našlo na listi želja mnogih premijerligaških klubova, a za svoj naredni klub, odabrao je Fudbalski klub Sarajevo. Kako govori, želja mu je bila da obuče Bordo dres.

 

“Sretan sam zbog dolaska u Fudbalski klub Sarajevo, jedan od najvećih klubova u Bosni i Hercegovini. Ovo je veliki iskorak u mojoj karijeri i nadam se da ću opravdati očekivanja.”, kazao je Lelić, dodavši:

 

“Sutra mi je prvi trening i jedva čekam da se priključim ekipi i da upoznam momke. Nadam se da ćemo se dobro pripremi za sve ono što dolazi u proljetnom dijelu prvenstva.”

 

Prije Olimpica, Lelić je nastupao za omladinske selekcije zagrebačkog Dinama, te nekoliko njemačkih klubova, a nastupao je za U-17 i U-19 reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Našem novom, mladom prvotimcu želimo puno sreće u dresu Fudbalskog kluba Sarajevo.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.