x

Zvanično otvorenje Pivnice Monna: Dobra pjesma, sjajne ponude i prelijepi pogled na Sarajevo!

Na radost brojnih ljubitelja dobrog provoda u petak, 19. decembra u mjestu Zlatište iznad Sarajeva otvorena je Pivnica Monna, a koja će po svemu sudeći vrlo brzo da se smjesti na sam vrh najboljih i najprepoznatljivijih mjesta za dobar dernek. To važi što zbog samog ambijenta koji mami ljubitelje dobrog provoda i one koji žele da se istinski predaju uživanju, ali i zbog izvrsnih ponuda na koje rijetko ko ostaje ravnodušan, te naravno ubjedljivo najboljeg programa i zabava. Također, tu je i prelijepi pogled na Sarajevo, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

Pivnica Monna

Put Sarajevo-Trebević 71000 Sarajevo

Pivnica Monna je pravo malo carstvo za lude i nezaboravne provode, koji vas opuštaju za razliku od nekih od kojih budete umorni i iscrpljeni. Pivnica Monna je uspjela da spoji sve ujedno, počevši od enterijera i eksterijera, ljubaznog osoblja, raznovrsne ponude, koja je uz sve to po super cijenama, pa do različitog izbora muzike i sjajnog programa.

 

Tamo ćete jednostavno pronaći za svakog ponešto. I samo otvorenje Pivnice Monna je proteklo u znaku dobre atmosfere i sjajne energije. Sjajna atmosfera je vladala do jutarnjih sati, a za dobar provod se potrudila mlada pjevačica Tina Alković.  Ako se po jutru dan poznaje biće ovo sasvim opravdano, omiljeno okupljalište sarajevske raje, naročito jer se upravo s mjesta gdje je Monna pruža prelijepi pogled na grad. Uživajte u fotografijama i naravno obavezno budite dio sjajnih derneka.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.