x

Zvezda Granda iz Zenice nakon što je pao na Grandovoj sceni: Iznenadio sam se postupku svih u studiju!

„Posljednje čega se sjećam prije nego što sam pao, mada kroz maglu, jesu komentari članova žirija, i to Ace, Šabana i Bosanaca. Ne znam koliko sam dugo bio bez svijesti. Znam da je prva osoba koju sam ugledao, kada sam se probudio, bila Brena, a vidio sam i da su mi ruke krvave“, priča za „Alo!“ Benjamin Kermo (19), kandidat za takmičenje „Zvezde Granda“ koji se tokom simanja emisije srušio na sceni i tom prilikom povrijedio glavu.

- Kad sam stao na binu, osjećao sam se malaksalo. Bio sam i umoran i gladan. Jednostavno prije toga nisam mogao da jedem, a nisam spavao sigurno više od 20 sati. Vjerovatno i zbog uzbuđenja, treme, stresa... Malaksalost sam osjećao sve vrijeme, tokom izvođenja obje pjesme. Sjećam se da mi se od članova žirija obratili Aca, Šaban i Bosanac. I to je posljednje čega se sjećam. Inače, nikada ništa slično mi se nije dogodilo, nikada nisam imao ni takav osjećaj slabosti - navodi Kermo.

 

Saša Popović, Lepa Brena, Žika Jakšić, Aca Lukas, Šaban Šaulić, Ana Bekuta, Dragan Stojković, Snežana Đurišić i Zorica Brunclik, ali i cijela ekipa - snimatelja, organizatora i pjevača odmah su pritrčali momku u pomoć.

 

- Iznenadilo me je što su svi ti ljudi u tom trenutku bili oko mene. Zaista su se pokazali kao veliki ljudi. I ovom prilikom im se svima zahvaljujem. Brzo je došla i Hitna pomoć koja me je odvezla u Urgentni centar. Tamo su mi ušivali arkadu koja je pukla prilikom pada i sanirali ostale povrede. Snimali su mi i glavu, jer su sumnjali na potres mozga. Srećom, snimak to nije pokazao. Imam i povredu brade, boli me i vilica. Ne mogu žvakati. Imam povredu i na nosu, lijevom oku, ruci - kaže Benjamin, a uz njega su sve vrijeme i njegovi prijatelji koji su sa njim iz Zenice i došli u Beograd kako bi mu pružili podršku tokom takmičenja.

 

- Taj dan, kad je bilo zakazano snimanje, mi smo iz Zenice krenuli u četiri sata ujutru. Naravno da pre toga uopšte i nisamo spavali. U Beograd smo došli oko 11, popili smo kafu i kada samo krenemo na snimanje emisije, zalutali smo. Ne poznajemo Beograd, pa smo se vrtjeli dva i po sata. To je bio veliki stres za sve, jer smo se uplašili da ne zakasnimo. Nespavanje, glad, stres, trema, uzbuđenje sigurno su razlog što je Benjaminu pozlilo - kaže Almin Čančar (20), jedan od Kerminih prijatelja.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.