x

Zvijer u obliku Audija RS7!

Brutalno sportski, a opet elegantan, RS7 svojom prostranošću i sportskim duhom ispunjava svačije zahtjeve. Naravno, tu su uvijek oni koji žele nešto više. Ovaj put njemački tuner M&D Exclusive Cardesign RS7-icu pretvara u monstruma.

Znatiželjnici iz ove tvrtke odlučili su probuditi zvijer iz obične RS7-ice. Glavno i ono najupadljivije je PD700R široko proširenje. U njegovom dizajnu najviše je prste upleo njihov partner Prior Design, a znamo dobro da oni nisu nimalo skromni po pitanju proporcija.

 

Tako je ovaj RS7 dobio agresivniji prednji branik s većim usisnicima zraka i spojlerom, a zadnji branik je postao nekako jači i mišičaviji s većim difuzorom. Blatobrani svojom širinom zrače seksipilom pogotovo jer su ispunjeni 10.5 x 21″ Rennen Forged R60 X-konkavnim felgama, omotane 265/30ZR21 Continental gumama.

 

Unutrašnjost odiše naravno tehnologijom. Najbitnije je to što je udobna i funkcionalna. Vjerojatno kad se jednom zavalite u ova sjedala i osjetite svu snagu, poželite provesti ostatak života u ovom Audiju. Znali su da nema potrebe mijenjati nešto što ionako savršeno izgleda.

 

Kako se ispod sve te agresivne vanjštine ne bi skrivao “obični” 4,0 litreni bi-turbo V8 motor i njegovih, za ove genijalce, malenih 420 KS i 550 Nm okretnog momenta, stvari su dignute na zavidnu razinu. Inženjeri su se poigrali s turbopunjačem i doradili ispušni sustav te je tako stvoreno dodatnih 280 KS i monstruoznih 400 Nm.

 

Krajnje brojke govore kako dotični RS7 raspolaže sa sveukupnih 700 KS i 950 Nm okretnog momenta. Performanse koje dolikuju ovakvom izgledu pružaju sigurno nevjerojatna iskustva na stazi i cesti.

 

Izvor: Automobili.dnevnik.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.