x

Zvijezda serije “Dila” Hatice Sendil zamalo izgubila bebu!

Turska štampa danas prenosi da je Hatice Şendil, poznata glumica i model, koju imamo prilike gledati u seriji Dila na OBN TV  zamalo izgubila dijete u četrnaestoj sedmici trudnoće.

Ovu je vijest potvrdio i glasnogovornik klinike u Istanbulu u kojoj se trenutno glumica nalazi na čuvanju trudnoće  a po odobrenju glumačkog para. 

`Molim da se poštuje njihovo pravo na privatnost u ovom trenutku. Daljnjih komentara neće biti`, zamolio je glasnogovornik, a prenose portali i štampa.

Mediji pišu da su i beba i glumica trenutno dobro ali da do daljnjeg ostaje u klinici pod stalnim nadzorom specijalista.  Bude  li sve u redu u narednim danima plan je da Hatice bude puštena na kućno liječenje. Ljekari joj savjetuju da posao ostavi po strani do karaja trudnoće kako se slična situacija ne bi ponovila.

 

Hatice i Burak su prije nego je završila u bolnici zbog iznenadnih jakih bolova, bili na rođendanskoj zabavi bliskih prijatelja.  Na sreću u bolnicu je Hatice stigla na vrijeme a doktori su uspjeli pomoći, da glumica ne izgubi bebu. 

Popularna glumica se trenutno oporavlja u apartmanu privatne klinike a uz nju su stalno suprug Burak Sağyaşar i majka.

Podsjećanja radi, seriju „Dila“ možemo pratiti svaki dan od 20 sati na OBN TV a u petak 13.03.2015. u 20 sati očekuje nas posljednja epizoda ove popularne serije.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.