x

Zvijezde serije „Ruža“ prelijepe Melisa Sözen i Tuba Büyüküstün!

Sjajna povjesna drama „Ruža“ startala je odlično u terminu u 18 sati na OBN-u.  Kritika je bila milostiva prema ovoj seriji, a čini se da će takva biti i publika u BiH. Najviše oduševljava sjajna glumačka ekipa predvođena tada mladim zvijezdama. 

Mlada novinarka Feriha nije u fokusu priče, ali glumica Melisa Sözen dala je ovom liku bitnost. Nakon ove uloge, Melisa je vinuta u svijet zvijezda turskih sapunica. Svi smo je ponajviše zapamtili kao Noru u Sulejmanu veličanstvenom. Glumila je i u filmovima, a jedan od njih je dobio i Zlatnu palmu u Kanu, što je iznimno velika čast. U tom istom filmu „Winter sleep“ nastupao je i glumac Mehmet Ali Nuroğlu, kojemu je to uloga života. Iako povučen i skroman, ovaj iznimni glumac sudjelovao je u preko 20 projekata. U Seriji „Ruža“ igra Mehmeta.  Jednu od prvih uloga na TV-u odigrala je u ovoj seriji i prelijepa Tuba Büyüküstün. Debitirala je 2003. godine u TV seriji „Sultan Makami“, a popularna je i zbog uloge u „Ruži“ koju je snimala 2004. godine. Sve ostalo je povjest za ovu rasnu ljepoticu. Jurandur, glavnu ulogu, igra lijepa Özge Özberk. Özge je bila iznimno popularna na početku novog stoljeća, ali je radije izabirala filmske uloge. Najviše je priznanja dobila za nastup u futurističkoj drami G.O.R.A. 

 

Sjajna poruka ove serije i izvrsna glumačka ekipa ono su što vam je garant da ćete provesti kvalitetnih 45 minuta uz TV ekran. Serija „Ruža“ emitira se radnim danom na OBN-u u terminu od 18 sati, nakon emisije „Stol za 4“! 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.