x

Zvonimiru Bobanu se ne dopadaju Milanova pojačanja!

Legenda Milana Zvonimir Boban izjavio je da mu je žao Donnarumme, kao i da se nada da trakavica oko novog ugovora neće utjecati na njegovu karijeru. 

Nekadašnji hrvatski reprezentativac je za italijanske medije prokomentarisao situaciju oko Donnarumme, koji je glavna tema medija posljednjih sedmica zbog trakavice oko potpisivanja novog ugovora sa Milanom.

 

``Žao mi je Donnarumme. Puno puta djeca su premlada da bi stvarno razumjela stvari. Nije u Donnarummi greška, ali je u onima koji ga okružuju. Oni ga moraju naučiti pravim vrijednostima. Nadam se da ovo neće utjecati na njegovu karijeru, jer ima potencijal postati jedan od najvećih``, rekao je Boban.

 

Dotakao se Boban i sastava Milana za predstojeću sezonu. 

 

``Na San Siru je teško igrati ako ste samo prosječan igrač. Vidjećemo kako će to izgledati ove sezone. Milan je doveo sedam igrača, ali nijedan nije svjetska klasa. Sve su to prosječni igrači. Nijedan od njih nije dokazan``, poručio je Boban. 

 

Legendarni hrvatski fudbaler smatra da se neke stvari u fudbalu moraju promijeniti. 

 

``Fudbal se mora promijeniti, moramo njegovati prave vrijednosti. Puno je tu prevara, nije lako sve to preokrenuti. Moramo se baciti na posao i promijeniti stvari, jer inače će fudbal biti uništen``, rekao je Boban.

 

Izvor: Sportsport.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.