x

dm zajedno za bolje sutra!

Ukoliko želite realizovati projekte korisne i značajne za vašu zajednicu, a nemate podršku ili pomoć za njihovu realizaciju, to vam može omogućiti kompanija dm drogerie markt.

U sklopu obilježavanja svog 10. rođendana u Bosni i Hercegovini, dm realizuje CSR kampanju pod nazivom  „dm {ZAJEDNO} za bolje sutra” čiji je cilj unapređenje kvalitete života cjelokupne društvene zajednice.

 

S tim u vezi, dm poziva sve zainteresovane osobe, nevladine organizacije, javne ustanove ili jedinice uprave da do 6.6.2016. godine prijave projekte koji će doprinijeti unapređenju kvalitete života stanovništva u BiH. Svi zainteresovani svoje projekte mogu prijaviti na                            www.dm-zajedno.ba ili putem prijavnog obrasca koji se nalazi u svim dm prodavnicama. Kategorije projekata koji se mogu prijaviti su: društveno korisno djelovanje, zaštita okoline i održivost, kultura, nauka i sport. 

 

Po završetku prijava, dm će uz pomoć zaposlenika i nezavisnog žirija odabrati 10 projekata čiju će realizaciju podržati finansijski, donacijom proizvoda, opremanjem ili uređenjem vanjskih i unutrašnjih prostora, volonterskim angažmanom zaposlenika, partnera ili kupaca. 

 

„U kampanji ,dm {ZAJEDNO} za bolje sutra` dm traži projekte koji su korisni i značajni za lokalnu ali i širu društvenu zajednicu. Povodom našeg 10. rođendana podržat ćemo realizaciju 10 takvih  projekata. Zadaća svih nas jeste da svijet činimo boljim mjestom za život, a vjerujem da zajedničkim snagama to možemo i ostvariti.”  – kazao je Damir Šlosel, direktor dm-a u BiH.

 

U proteklih 10 godina uspješnog poslovanja u BiH, dm je realizovao brojne društveno odgovorne kampanje i aktivnosti, a to potvrđuje i nagrada DOBRO za korporativnu filantropiju. Kompanija dm ima za cilj da uzorno djeluje u svojoj okolini, a kruna njenog društveno odgovornog angažmana je kampanja „dm {ZAJEDNO} za bolje sutra”.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.