Novi singl NENE MURIĆA ``Vjetropir``

20.12.2014 10:00
novi-singl-nene-murica-vjetropir-main

Poslije velikog uspjeha pjesme „Baraba mekog srca“, Neno je nastavio da grabi krupnim koracima u muzici. Svojim novim singlom „Vjetropir“  pokušaće publici da se predstavi bržim ritmovima koji će upoznati malo drugačijeg Nenu Murića!

Za Nenu je ova pjesma jedan potpuni muzički eksperiment. Numera Vjetropir ima zapaljiv latino ritam i veseo refren, koji bi  ovu pjesmu mogao izdvojiti  kao veliki hit u regionu. Neno nam kroz smijeh otkriva i što se krije iza zanimljivog zvuka kojeg možemo čuti u novoj pjesmi:

„Osjećam pozitivnu energiju, pjesma je vrlo vesela i lepršava. Drugačija je od onoga što sam do sada radio, a prve reakcije su sjajne. Pokušao san predstaviti novog Nenu uz nove saradnike i svježe ideje. Veoma sam sretan zbog okolnosti u kojima je pjesma nastala. Studio Edix postaje mjesto stvaranja odličnih ideja.“

 

Za muziku i zarazni tekst novog Neninog  singla zaslužan je  Edo Čengić, dok je  autor aranžmana  mladi muzičar Sayid Rezić.

 

Jedno je sigurno, Neno, koji iza sebe ima gotovo petnaestogodišnju muzičku karijeru ponovno ima hit u rukavu. Kako zvuči `Vjetropir` poslušajte sutra u televizijskoj premijeri na kanalu Hayat Music od 12h. Pjesma će od sutra biti dostupna i na našem youtube kanalu Hayat Production.

 

Vjerujemo da će i pjesma „Vjetropir“ uspješno ploviti svim eterima i mnogima uljepšati ove praznične dane! Uživajte!

 

Muzika i tekst : Edo Čengić

Aranžman: Sayid Rezić

Prateći vokali: Mensura Bajraktarević, Neno Murić

Gitara: Mejdi Sulejmani

Klavir, harmonika: Sayid Rezić

Studio Edix -Sarajevo, decembar 2014.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.