15. PRO PR konferencija - Povezivanje u pokretu

06.04.2017 06:00
15-pro-pr-konferencija-povezivanje-u-pokretu-main

Kad: 06.04.2017. od 08:00 sati

Gdje: Terme Tuhelj, Hrvatska

 

Sljedeće sedmice, od 6. - 9. aprila, u Termama Tuhelj u Hrvatskom zagorju, održat će se 15. jubilarna PROPR konferencija.Od davne 2003. do sada, domaćini ove konferencije bili su: Herceg Novi u Crnoj Gori, Beograd u Srbiji, Brijuni u Hrvatskoj, Rogaška Slatina u Sloveniji, Ohrid u Makedoniji, Sarajevo u BiH, Budva u Crnoj Gori, Rab u Hrvatskoj, Subotica u Srbiji, Maribor u Sloveniji, Opatija i Malinska na otoku Krku u Hrvatskoj. 

Organizator, agencija Apriori World, očekuje više od 200 sudionika iz 16 zemalja. Svoja iskustva iz prakse predstavit će ugledni svjetski komunikacijski stručnjaci kao što su: Bryson Thornton, regionalni direktor za komunikacije Philip Morrisa, John Shield, direktor komunikacija u BBC-u, Francis Ingham, generalni direktor PRCA-e i izvršni direktor ICCO.Svoje znanje i iskustvo podijelit će i stručnjaci iz regije: Jelena Šarenac Henkelu, Hrvoje Glasnović iz Agrokora, Goran Pivarski iz Microsofta. Na konferenciji će se održati i 3 pannel diskusije koje će obuhvatiti teme brendinga, odnosa s javnošću, javne uprave te će se raspravljati o porastu populizma u svijetu. 

 

Pod motom konferencije ''Povezivanje u pokretu'', svake godine održava se u drugoj državi u regiji kako bi se sudionici upoznali s različitostima navika medijske komunikacije i kulture s ciljem boljeg razumijevanja i komunikacijske konkurentnosti. 

 

Tijekomkonferencije dodijelit će se PROPR Awards priznanja, jedini program nagrađivanja u struci odnosa s javnošću namjenjen pojedincima iz struke, a ne projektima, za koji se ne uplaćuju nikakve financijske naknade prilikom nominiranja laureata. 24 laureata dobit će statue koje su izradili studenti Akademije primjenjene umjetnosti u Rijeci. 

 

Povodom 15 godina organizator najavljuje i predstavljanje nove internetske stranice. 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.