2. Kids Fashion Days

28.02.2021 14:00

Februar je tradicionalno modni mjesec, a sedmice mode su u punom jeku. No, moda nije rezervisana samo za odrasle. To znaju i u modnoj agenciji Nova Mas koja edukuje male manekene a na čijem čelu je Alma Musliović. Ona za sve mališane priprema pravu modnu poslasticu za kraj ovog mjeseca.

Naime, u nedjelju, 28. februara mali manekeni agencije Nova Mas će biti glavne zvijezde kampanje „Ljubavna šoping groznica“ u okviru Drugog po redu Kids Fashion Daysa, koje organizira upravo agencija Nova Mas, a koji će biti upriličeni u suterenu Importanne centra u Sarajevu s početkom u 14 sati.

Dječiji dani mode uz prijatelje događaja Dječiji hor Princess krofne, plesne i mnoge animatorske grupe donose mnogo dobre zabave za najmlađe i njihove roditelje, tako da ove nedjelje ne trebate propustiti modnu manifestaciju za mališane na kojoj će biti upriličene revije brendova Lindex, BluKids Sarajevo, INN Sport i Frizerland. Organizatori su za sve koji se odluče da posjete Kids Fashion Days pripremili puno poklona iznenađenja.

- Pozivamo sve roditelje, tetke, rođake i rodice da u nedjelju u 14 sati dođu u Importanne centar i podrže sve naše učesnike uz poštivanje svih epidemioloških mjera. U centru ima sasvim dovoljno prostora za držanje najveće distance, a obezbijedili smo i velike količine sredstava za zaštitu. Treći po redu Kids Fashion Days planiramo već za 8. mart 2021. godine, kada pripremamo drugačiju temu i dosta novih i zanimljivih sadržaja- poručuju iz modne agencije Nova Mas.

Kids Fashion Days je jedinstveni projekat marketing agencije WE & modne agencije Nova Mas koji realiziraju zajedno isključivo za Importanne centar Sarajevo.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.