x

pozvali legendu narodne muzike

2 torte, cvijeće i kolači, cijela vila ukrašena: Seka i Veljko proslavili 12. godina braka, čuveni pjevač im pjevao na uvce!

Seka Aleksić i Veljko Piljikić jedan su od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a sinovi Jakov i Jovan kruna su njihove ljubavi.

Sada Seka i Veljko imali veliki povod za slavlje. Naime, oni proslavljaju dvanaest godina ljubavi i sreće, a svoje gnijezdo su svili u vilu u Staroj Pazovi.

Zahvalna na svemu, Seka je na "Instagramu" uz zajedničku fotografiju Veljku uputila emotivnu poruku: "12 godina ljubavi... Ti si mi sve".


Par je u čast njihove ljubavi proslavio u krugu najužih prijatelja i porodice u dvorištu vile u Staroj Pazovi. Pjevačica je priredila bajkovitu proslavu uz muziku, koja je trajala do kasnih noćnih časova. Veljku na uvce je pjevao, a ostale goste zabavljao Milanče Radisavljević, dok je Seka bila među najveselijima. Spremljene su i dvije torte na tri sprata, a svaki detalj je bio na mjestu.


Sve je bilo bajkovito dekorisano, a bračni par nije skidao osmijehe sa lica. Podsjećamo, Seka Aleksić i Veljko Piljikić 12. septembra 2009. godine jedno drugom rekil su sudbonosno "da" u jednom luksuznom prijestoničkom restoranu. Tog dana, Seka Aleksić nosila je čak šest vjenčanica, o čemu se i danas govori.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.