x

Nemojte već na prvom spoju upasti u zamku!

3 DATING PRAVILA KOJIH SE TREBATE PRIDRŽAVATI

Prije spoja razmislite o svemu što ste postigle u životu, što vas zanima i što još želite napraviti. 

1. Balansirajte između nesigurnosti i arogancije

Svi znaju da su prvi dateovi stresni, a nervoza vam može napraviti dvije stvari - istaknuti vašu nesigurnost tako da cijeli spoj provedete boreći se s manjkom samopouzdanja ili se možete početi pretvarati da ste najseksi žena na svijetu koja puca od samopouzdanja.

Loše vijesti: ne postoje dvije stvari koje su manje privlačne muškarcima.

Prije spoja razmislite o svemu što ste postigle u životu, što vas zanima i što još želite napraviti. Ne samo da će vam skrenuti pažnju s paničarenja, nego će vam i povećati samopouzdanje, a imat ćete o čemu pričati na dateu.

Muškarce najviše privlače žene koje su sigurne u ono što žele, ali nikako se ne trebate previše truditi da mu pokažete da ste neovisna žena. To će djelovati preagresivno. Nitko nije savršen i muškarci se žele osjećati potrebnima, žele da ponekad mogu paziti na vas, a ne osjećati se kao da se viđaju s kraljicom dominacije.

2. Sjetite se da spojevi trebaju biti zabavni

Žene se ponekad previše trude impresionirati dečka i zato se zaboravljaju opustiti i zabaviti. Muškarci žele djevojku s kojom se mogu smijati i uživati, a ako se vi ne opustite, neće ni on. Ozbiljnošću jedino riskirate da stekne dojam da ste preozbiljne.

Pokažite mu da se možete smijati samoj sebi. Nema potrebe da na njegova zadirkivanja zauzimate obrambeni stav jer on to ne radi da bi vas uvrijedio, nego da bi vas nasmijao.

Njemu će se svidjeti i neki vaš dosadni vic jer će mu pokazati koliko ste spontane.

3. Trudite se i nakon petog izlaska

Prirodno je da se pored dečka osjećate ugodno, ali kada se ugodnost pretvori u lijenost, iskrice počnu nestajati. Po tim ne mislimo samo na izgled, nego i na način interakcije s partnerom. Veza postaje monotona, a vas dvoje se više ne trudite raditi nešto posebno.

Neovisno o tome koliko se ugodno osjećate zajedno i je li vas već vidio u jutarnjem izdanju bez šminke, ne trebate ga prestati impresionirati. Važno je da se i dalje trudite i da mu pokažete da ćete uvijek biti ona interesantna djevojka s vašeg prvog datea.

Ako primijetite da vam se viđanja svode na hranu za ponijeti i večer provedenu pred televizorom, vrijeme je da ponovo oživite odnos i vratite romantiku u vašu vezu.


Izvor: Cosmopolitan.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.