x

3 stvari koje morate prihvatiti ako se odlučite za “vezu na daljinu”

Kada se odlučite da budete u vezi sa nekim, ko nije stalno prisutan u vašem životu, ko živi u drugoj državi ili gradu, ili ko radi posao koji podrazumijeva konstantno putovanje, znači da već na početku morate prihvatiti određene rizike i poteškoće koje veza na daljinu sa sobom nosi.

Kako ne biste imali konstantne trzavice i neprijatnosti i kako bi vaš odnos bio koliko toliko zdrav, već na početku morate jasno da sagledate sve što veza na daljinu sa sobom nosi i da svom partneru pružite podršku i razumijevanje, koji će samo još više učvrstiti vaš odnos.

1. Morate uzeti u obzir sve okolnosti

Kada započinjete odnos, koji podrazumijeva distancu, važno je da već u početku uzmete u obzir da kraj vaše veze može biti veoma blizu. Ako niste spremni da trpite distancu, ako se osjećate usamljeno, vrlo je vjerovatno da ćete u nekom trenutku poželjeti da krenete dalje, a mnogo ćete biti spremniji na taj korak, ako već na početku veze razmotrite tu opciju vjerovatnog raskida.

2. Prva godina će biti puna izazova

Prvih godinu dana veze biće sačinjeno od samih izazova. Vaš odnos sastojaće se u tome da se borite za vašu ljubav, da pristajete na kompromise i da uspješno prevazilazite poteškoće. Često ćete biti veoma umorni od neprestane borbe, ali ako osjetite da vrijedi, onda dajte sve od sebe i nikad ne odustajte od ljubavi, jer kada se naviknete na distancu i steknete povjerenje u svog partnera, sve će biti mnogo lakše.

3. Kvalitetno provedite vrijeme

Kada ste konačno zajedno, nemojte odmah razmišljati o tome, koliko će taj period trajati, već se potrudite da svoju vezu učinite što boljom, da doživite divne stvari i stvorite prelijepe zajedničke uspomene, jer svaki trenutak je važan, kad ste zajedno! Nije strašno, ako ne obiđete sve znamenitosti u gradu u kome on živi, ponekad vam je samo potrebno da ste zajedno u 4 zida i da uživate u svom miru i nježnosti.

Veza na daljinu zaista je izazov, ali ako se u nju upustite realnih očekivanja, ne postoji nemoguće i vas dvoje možda budete toliko sretni, da se prije ili kasnije odlučite za onaj važan korak, da se što prije upustite u zajednički život, kako biste prevazišli distancu.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.