x

32 muškarca na 4 žene: Stručnjaci progovorili o kobnim posljedicama grupnog bahanalisanja Tijane Ajfon i njenih drugarica!

Srpski mediji bruje o sinoćnjem hapšenju starlete Tijane Maksimović poznate javnosti kao Tijana Ajfon. Starleta je uhapšena sinoć kada je ilegalno pokušavala da pređe granicu sa Bosnom i Hercegovinom sa još tri prijateljice.

Kako bosanski mediji prenose, uhapšena je u stanu sa još 35 drugih osoba kod kojih je pronađena veća količina dr.ge i oružja. Policija je u vikendici i automobilima pronašla i oduzela 14 paketića kokaina ukupne mase oko 46 grama, devet komada medicinskih dr.ga, devet pištolja, jedan gasni pištolj, tri pancira i više od 20.000 KM (10.000 eura) u raznim valutama.


S obzirom da je Tijana u vili nadomak Bijeljine, koja je u vlasništvu Milisava Tomića, boravila sa još tri drugarice i 32 muškarca, pretpostavlja se da su organizovane or.ije, u kojima su djevojke bile praktično razapete. Pretpostavićemo takođe da su djevojke bile vrlo zauzete, premda je trebalo s..sualno zadovoljiti toliko muškaraca u samo jednoj večeri. Postavlja se pitanje kako je fizički moguće ispratiti toliku dozu bahanalisanja, a da djevojka ostane bez fizičkih i psihičkih posljedica.


Ekipa Alo.rs je imala priliku da razgovara sa nekoliko medicinskih stručnjaka, koji su se jednoglasno složili da ovakvih slučajeva u njihovoj praksi, bar do sada, nije bilo. Posljedice koje grupno bahanalisanje ostavlja po zdravlje žene su, prema mišljenju stručnjaka, brojne.

- Prije svega, reproduktivno zdravlje žene je najviše ugroženo, jer pretjerano i prečesto ej.kuliranje tokom jednog dana može rezultirati nizom problema. Disfunkcije va...alnog i an..nog otvora, sterilitet, probijanje zida materice, fizičke povrede, s..sualno prenosive bolesti, neželjena trudnoća, zaraza HIV-om (i drugim s..sualno prenosivim bolestima), kao i niz drugih fizičkih i psihičkih komplikacija mogu predstavljati posljedice grupnog s..sa. Jaka mišićna tenzija može dovesti do izrazitih glavobolja, umora, a može uticati i na probleme spavanja. Javlja se i gubitak apetita, kao i mučnina i povraćanje.


Djevojke koje se bave najstarijim zanatom, a izlažu sebe ovakvom vidu "poslovanja"/"zadovoljstva" za veliku sumu novca rizikuju život i svoje zdravlje. Nema sumnje da je intervencija policije spasila Tijanu Ajfon kao i njene prijateljice kobnih fizičkih i psihičkih posljedica koje bi uslijedile nakon zakazanog bahanalisanja za koje su ugovorene ogromne svote novca.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.